Tidsbestilling & Priser

Tidsbestilling, priser  & afbudsregler

Konsultation kun efter aftale.

Telefonnummer 28 77 96 50.

Jeg har ikke fast telefontid, og jeg er hurtigere at træffe pr email aw@annawejdemann.dk, hvor jeg svarer inden for 2 hverdage 

Egenbetalere

Jeg har en række faste priser, der vil variere ift længde af samtalen og antal deltagere. Priser oplyses ved henvendelse. 

Er du medlem af Sygesikringen Danmark kan du i nogen situationer få 200 kr refunderet pr samtale. 

Henvisning og tilskud

Jeg har overenskomst med sygesikringen pr 1. oktober 2014, hvilket betyder, du kan bruge en lægehenvisning hos mig.  Egenbetalingen for en enkeltsamtale er knap 350,00. Er du medlem af Sygesikringen Danmark, får du 200 kr refunderet. 

Desuden er jeg tilknyttet PAS ordningen, hvor egenbetalingen er 100 kr pr samtale. 

Mange sundhedsforsikringer giver tilskud til samtaler hos en autoriseret psykolog.

I nogle tilfælde kan en kommune vælge at give tilskud til f.eks. indviduel terapi, familieterapi og familierådgivning.

Afbudsregler

Af hensyn til min planlægning og af hensyn til, at nogen kan ønske at komme til på et afbud, vil jeg som udgangspunkt altid gerne have afbud i så god tid som muligt. 

For den overenskomstregulerede sygesikringsordning gælder det, at afbud givet pr e-mail eller telefonbesked / SMS inden kl. 16.00 dagen før den aftalte tid, er vederlagsfri. Ved afbud senere end det tages der 1. gang betaling svarende til en enkeltsession, 2. gang og evt. efterfølgende gange, tages dobbeltbetaling. 

For PAS samtaler gælder det, at afbud inden kl. 12.00 dagen før den aftalte tid er vederlagsfri. Afbud senere end det er også vederlagsfri, dog trækkes tiden fra det antal timer, man har til rådighed under ordningen. 

For egenbetalere gælder det, at afbud skal meddeles senest 24 timer før konsultationen. Ved senere afbud kan der tages op til fuld takst.