Parterapi

Parterapi i Århus

Jeg tilbyder parterapi i Århus C. Det gør ondt, når noget i parforholdet ikke fungerer. Uanset om man er kærester uden børn eller man har stiftet familie med et barn eller flere børn, er parforholdet en af vores vigtigste relationer i voksenlivet, og der knytter sig mange følelser, håb og drømme til det. Parterapi kan være løsningen når parforholdet er gået i hårdknude

Jeg arbejder udfra metoder som ACT – Acceptance and Commitment Therapy, Imago terapi og familieterapi.
Viden om tilknytning og den følelsesmæssige udvikling,samt erfaring med muligheden for at hele og
lindre gammel smerte i nuværende betydningsfulde relationer er et vigtigt bærende fundament i min tilgang til parterapi.

 

Parterapi - eksempler på temaer

Hvis man giver sig selv og sin partner tid og mulighed at arbejde med det, der er svært, kan det være meget berigende for parforholdet. Temaerne kan tages op i parterapi, og arbejdes videre med derhjemme.

Jeg arbejder for eksempel med temaer som længsel, en bedre balance mellem parterne, fælles værdier, hvordan man får prioriteret parforhold og familieliv, konflikthåndtering, at kunne lytte til hinanden empatisk uden at dømme samt udviklingen af den følelsesmæssige kontakt. Parterapi kan på den mådevære et rum, hvor man får mulighed for at øve sig på en mere hensigtsmæssig kommunikation.

Parterapi - når man skal skilles

Er man kommet dertil, hvor man ønsker at skilles, er en eller flere samtaler en frugtbar vej til en bedre skilsmisse. Samtalerne kan handle om en værdsættelse af det fælles liv der har været, hvordan man skilles bedst og hvordan man ønsker livet som skilsmisse familie skal være for en selv og ens børn fremover.

Priser for parterapi i Århus

1½ time á 1800,00 Kr ved parterapi.

Ca. 50 min. á 950,00 Kr

Første samtale ved parterapi vil som regel være af 1½ times varighed.
Skal der være flere samtaler ønsker mange at fortsætte med 1½ times sessioner,
da det giver ro og tid til fordybelse, men det er også muligt at aftale et parterapi forløb med enkeltsessioner